Start Omhoog Uitleg Deelnemers Downloads

Laatste persbericht
 

 

 

Start
Omhoog
Feedback
Sitemap

DSO ONDERTEKENT CONVENANT EXTERNE SCOUTING

VOORSCHOTEN 21 JANUARI 2014 –

Maandagavond heeft voetbalclub DSO haar handtekening gezet onder het convenant externe scouting. Het aantal clubs dat zich heeft verbonden bedraagt daarmee veertien.

De aangesloten clubs zijn ASC, Foreholte, RCL, UNIO, DSO, Voorschoten’97, Valken’68, DoCoS, BSC, Bernardus, Hazerswoudse Boys, UDO, Oegstgeest en vv Koudekerk.

Op de bij Voorschoten’97 georganiseerde bijeenkomst van de werkgroep extern scouting werd tevens de website gelanceerd. Op http://www.externscoutenjeugdvoetbal.nl/ wordt iedereen voortaan op de hoogte gehouden van de vorderingen. Tevens is er een facebook pagina aangemaakt.

Vertegenwoordigers van Vitesse Delft en Victoria’04 (Vlaardingen) waren aanwezig om het convenant in hun regio onder de aandacht te brengen.  

De convenantclubs hebben afgesproken geen spelers bij elkaar weg te halen en beogen aanpassing van de regelgeving van de KNVB aangaande externe scouting bij jeugdvoetballers.
 


 


Lancering Website: www.externscoutenjeugdvoetbal.nl

14 clubs presenteren website tegen extern scouten in het jeugd (amateur) voetbal.

20 januari 2014


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Externscoutenjeugdvoetbal
p/a Postbus 27, 2396 ZG Koudekerk aan den Rijn
Tel: -
Fax: -
Internet: contact@externscoutenjeugdvoetbal.nl

 

Start ] Omhoog ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan contact@externscoutenjeugdvoetbal.nl.
Copyright © 2013 Externscoutenjeugdvoetbal
Laatst bijgewerkt: 15 januari 2014